Diensten

CV Ketel onderhoud/ storing

Cv-ketel onderhoud voor een langere levensduur van je ketel

Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. En het is wel zo veilig. Wij komen dat graag voor je doen. Ook in het geval van storingen staan wij voor je klaar en zijn we 24 uur bereikbaar. Wij bieden de volgende abonnementen aan:

Wat wij kunnen betekenen

Onderhoud Cv-ketels:
AWB, DAALDEROP en NEFIT
Binnen 24 uur geholpen
Vertrouwd gezicht
Advies wel/niet nieuwe CV

Abonnement 1) Preventief cv-ketel onderhoud

We verzorgen het onderhoud aan je cv-ketel. Wanneer er storingen zijn, word je ook buiten kantoortijden, weekenden en vakanties binnen 24 uur door ons geholpen. De kosten voor montage en materiaal worden in rekening gebracht.

Abonnement 2) Cv-ketel onderhoud en hulp bij storingen

Wij verzorgen je cv-ketel onderhoud en in het geval van een storing word je -ook buiten kantoortijden, weekenden en vakanties- binnen 24 uur geholpen. Bij storingen zijn de kosten voor de montagetijd bij het abonnement inbegrepen; je betaalt alleen de benodigde materialen.

 

Heb je een Cv of warmwater storing dan kun je bellen met 0492-464343

 

Voordat u belt controleer de waterdruk, noteer de storingscode en druk op de resetknop van uw toestel

 

  • Bijvullen van je verwarming installatie

Je cv-ketel bijvullen is nodig als de waterdruk te laag is. Met behulp van deze video leggen we je uit hoe je je verwarming installatie kan bijvullen. Hulp nodig? Schroom niet om contact op te nemen.

 

  • Ontluchten van de verwarming installatie

Hoor je een tikkend geluid in je verwarming? Dit wordt veroorzaakt door te veel lucht in de leidingen. Zorg daarom dat je je cv-installatie ontlucht. In deze video leggen we je uit hoe je stap voor stap te werk gaat. Hulp nodig? Neem gerust contact op.

 

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan