Diensten

Verwarming

Er zijn verschillende manieren om je huis lekker warm te maken. Door de huidige energieprijzen zijn we ons meer en meer bewust van ons verbruik.

Ook de gevolgen voor het milieu spelen een steeds grotere rol. Onze adviseur stelt graag een zuinig verwarmingssysteem voor je samen dat past binnen jouw budget. We lichten de mogelijkheden voor verwarming alvast kort toe.

Warmte is lekker, warmte is design, warmte is comfort en warmte is mooi!

Vloerverwarming en koeling

Er zijn veel verschillende soorten vloerverwarming. Denk aan traditionele systemen met draadstaalmatten of droogbouw vloerverwarming. Welke je kiest is sterk afhankelijk van de situatie en de wensen op gebied van comfort, ondergrond en prijs.

Een vloerverwarming of wandverwarming werkt met stralingswarmte. De vloer straalt de warmte daarbij rechtstreeks op het lichaam en/of objecten in de ruimte. Bovendien is de temperatuur in de ruimte vrijwel overal gelijk.

  • Gezond binnenklimaat (geen stofcirculatie)
  • 12-15% energiebesparing door lagere temperatuur
  • Kamertemperatuur kan 1 tot 2°C lager
  • Strak design & meer ruimte

Wand en plafondverwarming

Een ruimte energiezuinig en comfortabel verwarmen? Wandverwarming is dé oplossing en wordt vaak gekozen als vloerverwarming geen optie is. Daarnaast kun je met dit afgiftesysteem zelfs koelen!

Verwarming door middel van een warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame oplossing om je huis te verwarmen en om warm water te verkrijgen. Hij vervangt de hr-ketel die op gas werkt. Hierdoor daalt naast de uitstoot van CO2 ook je energierekening aanzienlijk. Wil je meer weten over verwarmen door middel van een warmtepomp? Je leest het hier.

Verwarming door middel van een hr-ketel

Een verwarmingsketel uitkiezen doe je niet elke dag. Laat je daarom goed adviseren. Onze specialist zorgt ervoor dat je nieuwe ketel optimaal past bij jouw persoonlijke situatie. Wij werken met de merken AWB en Nefit. Naast de installatie van je nieuwe cv-ketel, verzorgen wij naar wens ook het onderhoud ervan. Daarover lees je hier meer.

Verwarming met radiatoren

Radiatoren zijn een bekende manier om je huis te verwarmen. Ze kunnen individueel gestuurd worden of aangesloten worden op de centrale verwarming. Radiatoren zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Diverse modellen zijn natuurlijk ook elektrisch leverbaar. De merken die we hanteren zijn Instamat, Jaga, Radson en Vasco. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan