Diensten

Loodgieterswerk

Ten behoeve van nieuwbouw, verbouw, sanitaire voorzieningen, reparatie-en renovatiewerkzaamheden zijn wij op gebied van loodgieterswerk een deskundige partner.

Wij realiseren waterleidingen, rioleringen, gasleidingen en goten in pvc of zink. Daarnaast verzorgen wij koperwerk, afvoer reparaties en rioleringen.

Wij denken graag met je mee over specifieke toepassingen

Heb je onze hulp nodig voor een specifiekere toepassing, zoals standaard goten met kopschoten al ingesoldeerd, vraag er gerust naar; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee.

 

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan