Diensten

Warmtepompen

Wordt het een Bron Warmtepomp, Lucht Warmtepomp of een Hybride Warmtepomp?

Een slimme en duurzame investering!  Wilt u uw woning energiezuinig verwarmen? Een hybride warmtepomp zorgt het hele jaar door voor een comfortabel huisklimaat én voor een hoge energiebesparing.

Bron Warmtepomp

Ondergrondse zonnewarmte – een enorme energievoorraad die op u ligt te wachten.
Met behulp van een warmtepomp kan in de bodem opgeslagen zonne-energie worden onttrokken en gebruikt om uw huis te verwarmen. Dat gaat als volgt. Vanaf de eerste dagen van de lente, als het aardoppervlak begint te ontdooien, tot hoog zomer, als de stralen van de middagzon diep in de bodem dringen, wordt ondergrondse warmte opgebouwd. Als in de herfst de bladeren vallen, is er genoeg energie in de bodem opgeslagen om uw huis ook tijdens een extreem koude winter te verwarmen. Een warmtepomp houdt deze natuurlijk ontstane warmte vast en verhoogt deze temperatuur. Ook als de zomer nat en koel is, kan de warmtepomp nog steeds voldoende energie opleveren om een comfortabele binnentemperatuur te handhaven.

Lucht Warmtepomp

Een Lucht/water warmtepomp voor duurzaam comfort. 
In onze omgeving is veel ongebruikte energie aanwezig in de lucht. Een warmtepomp kan deze gratis energie omzetten in bruikbare warmte of kou. Een warmtepomp kan ingezet worden om uw woning te verwarmen (ook uw tapwater) en te koelen. Met een warmtepompsysteem zorgt u voor comfort in uw woning. In de zomer kunt u uw woning heerlijk koelen en in de winter goed verwarmen, zodat u altijd beschikt over een comfortabel binnenklimaat. Door gebruik te maken van energie uit de omgeving is het mogelijk om verwarmen en koelen energiezuinig te verzorgen, dus is een warmtepomp zeer energiebesparend.

Hybride Warmtepomp

Deze combineert een lucht/water warmtepomp met een cv-ketel.
Een hybride warmtepomp geeft de warmte uit de buitenlucht met een rendement van ruim 400% door aan de centrale verwarming. Zo bespaart u een hoop op uw energierekening én u ondersteund het milieu door duurzaam energie te wekken.

Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne warmtebehoefte zal de hybride warmtepomp altijd voor de meest voordelige manier kiezen tussen de warmtepomp of de cv-ketel, of beiden. De gemiddelde besparing bedraagt maar liefst 35%. En investeren in een warmtepomp is nu nog aantrekkelijker door interessante subsidiemogelijkheden.

Zo is een hybride warmtepomp een prachtige oplossing voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Deze kan aangesloten worden op de bestaande cv installatie. De warmtepomp levert verreweg het grootste deel van de energie en alleen op extreem koude dagen zal de cv ketel bijspringen om de woning op een aangename temperatuur te houden. De hybride warmtepomp kan direct op de bestaande vloerverwarming of radiatoren worden aangesloten. Het is een compact systeem, zodat het ongeveer evenveel plaats inneemt als een normale cv-ketel. Kortom: lage installatiekosten, geen overlast, en geen ruimte verlies.

 

Warmtepomp all-electric

All-Electric warmtepomp van NIBE

Een All-Electric warmtepomp van NIBE zorgt 100% gasloos voor het verwarmen en koelen van je woning en het bereiden van warm water. De elektrische warmtepomp haalt ‘gratis’ warmte uit de buitenlucht, bodem (grondwater of aarde) of ventilatielucht. Zo kan een All-Electric warmtepomp met heel weinig stroom heel veel warmte produceren. Er kan een zeer hoog rendement worden gehaald tot wel 600%, zonder in te leveren op comfort. Wanneer je ook gasvrij kookt, heb je geen gasaansluiting meer nodig.

Geïnspireerd door extreme weersomstandigheden in Zweden, onderscheiden de warmtepompen van marktleider NIBE zich al meer dan 40 jaar in kwaliteit en prestaties. Dankzij ons brede en onderscheidende assortiment hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan