Diensten

Nieuwbouw

Compleet woonhuis bouwen/ verbouwen?

Éen aanspreekpunt is in deze tijd een prettig begrip.

Wat wij kunnen betekenen

Vast aanspreekpunt
Goed overleg
Samenwerking aannemer

In de voorbereidingsfase is de meerwaarde van de installateur belangrijk. Met grote kennis en ervaring op het gebied van het praktisch realiseren kan kwaliteit gewaarborgd worden.

Een kundig en gedegen klimaat advies is altijd een oplossing op maat. Goed luisteren naar de wensen van de klant en dit vertalen in een duurzaam installatie concept. Het energiegebruik is mede hierin een belangrijke factor. Eerst moeten wij deze onderzoeken om een advies op maat uit te brengen.

De maakbaarheid van de installaties is in de eerste fase van het bouwproces beoordeeld en geoptimaliseerd. Ook de kostenkennis is ingebracht. Dat zorgt voor realisatie en  het bouwen van de installaties volgens de afgesproken planning verloopt.

Als de voorbereiding goed verlopen en er ligt een definitief ontwerp met werktekeningen etc., dan kan in de realisatiefase gewerkt worden aan de optimalisatie van het proces met alle voordelen van dien, gericht op het verbeteren van de kwaliteit en comfort.

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan