Diensten

Duurzame techniek

Is je cv-ketel verouderd en ben je op zoek naar een duurzaam alternatief? Ben je de hoge energierekening beu? Of benieuwd wat je kunt doen voor een schoner milieu? V.d. Ven-Hollanders is specialist in duurzame techniek en adviseert je graag.

Mede door de hoge energieprijzen is er nu veel vraag naar zonnepanelen en warmtepompen

Besparen op je energiekosten?

We verzorgen de gehele installatie van bijvoorbeeld warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. Ook helpen we je om door middel van warmteterugwinning een comfortabel en gezond klimaat in huis te creëren. We werken uitsluitend met hoogwaardige merken en duurzame installaties van vooraanstaande leveranciers. Onze adviseur kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden om te besparen op je totale energiekosten.

Zonne-energie

Niet eerder was het zó interessant om zelf stroom te produceren door middel van zonnepanelen. Dit komt met name door de combinatie van de relatief hoge energiebelasting, een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit van zonnepanelen en de huidige subsidie. Met elke kWh die je zelf opwekt door toepassing van zonnepanelen, kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. De teveel opgewekte stroom gaat terug naar je energieleverancier, waardoor de elektriciteitsmeter terugdraait. Neem contact op en wij komen graag ter plaatse beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Warmtepomp

  • All-electric warmtepomp

Om je huis duurzaam te verwarmen, kun je gebruikmaken van een warmtepomp. De aanschaf van een warmtepomp zorgt ervoor dat je geen gas meer nodig hebt, wat resulteert in een kostenbesparing en beperking van je CO2 uitstoot. Welke warmtepomp het beste bij je woning past, hangt af van je situatie en wensen. Wij werken met de merken Nefit en Nibe. Om een goed rendement te behalen, is deskundige installatie van de warmtepomp belangrijk. Uiteraard adviseren wij je graag en nemen wij deze klus voor je uit handen.

  • Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en maakt gebruik van de warmte van de buitenlucht. Hierdoor is het een energiezuinig apparaat. Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. Het apparaat zorgt voor verwarming van je huis. De cv-ketel springt bij als het te lang duurt voor het huis opwarmt, bijvoorbeeld doordat het buiten te koud is. De cv-ketel zorgt ook voor het warme water in de badkamer en keuken. Wil je meer weten over een hybride warmtepomp? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Warmteterugwinning / ventilatie

Wil jij altijd overal voldoende verse lucht in huis? Een WTW-systeem ventileert vanaf één plek in huis je hele woning. Het luchtverdeelsysteem zorgt ervoor dat lucht op de juiste plek wordt toe- en afgevoerd. De warmte of koude die al in je woning aanwezig is, wordt hergebruikt. Zo gaat er geen energie verloren. Wij werken met de merken Zendher, Storck. Wil je meer weten over warmteterugwinning / ventilatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

  • Subsidies

Een warmtepomp vraagt een hogere investering dan een cv-ketel. Daarentegen dalen je stookkosten. Bovendien lever je met een warmtepomp een bijdrage aan een duurzamere samenleving. Omdat de overheid heeft besloten dat alle woningen in Nederland in 2050 aardgasvrij moeten zijn, is er een subsidie beschikbaar. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het type apparaat en het vermogen.

Als je voor de eerste keer zonnepanelen koopt, dan kun je de btw over de aanschaf en installatie van je zonnepanelen terugvragen. Particulieren die stroom terugleveren worden door de belastingdienst gezien als een kleine onderneming. Wij begeleiden je graag bij de aanvraag van de subsidie. Tip: kijk alvast op de website van rijksoverheid.

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan