Diensten

Badkamer

Wil jij een nieuwe badkamer laten maken? Van het ontwerp tot aan de oplevering verzorgen wij de hele inrichting en installatie van jouw nieuwe badkamer en/of sanitair.

We adviseren en ontzorgen je in de aanschaf van het tegelwerk, het sanitair, de badkamermeubelen en accessoires. We slopen/verwijderen je oude badkamer, bouwen de nieuwe en verzorgen al het installatiewerk.

Wat wij kunnen betekenen

Badkamer van A to Z
Vast contactpersoon
Jij bent het uitgangspunt
Ideeën in jouw ontwerp
Vakmanschap
Gebruiksklaar en brandschoon

Een badkamer laten maken door een ervaren specialist

Neem op je gemak eens een kijkje in onze showroom en laat je verrassen door de ruimschootse mogelijkheden op het gebied van tegels, sanitair en complete badkamer- en toiletopstellingen. Onze adviseur staat voor je klaar om een passende oplossing voor je te vinden. Voor een adviesgesprek raden wij je aan om vooraf een afspraak te maken. Dan ben je ervan verzekerd dat wij voldoende tijd voor je vrij kunnen maken. De betere badkamer maken we namelijk samen.

Je badkamer laten maken door v.d. Ven-Hollanders

Onze vakmensen kijker ernaar uit om je te verrassen met een mooie badkamer. Als gast in jouw persoonlijke omgeving, vinden we het belangrijk dat jij zo weinig mogelijk ongemak ervaart van onze werkzaamheden. We houden je huis netjes, leveren de badkamer schoon op en overtreffen al je verwachtingen! Wil jij je badkamer laten maken door v.d. Ven-Hollanders? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Een badkamer laten maken en hem zelf ontwerpen? Dat kan!  

Wil jij graag zelf je badkamer ontwerpen? In samenwerking met Innoplus Web maken wij dit mogelijk. Innoplus Web is een online ontwerpprogramma waarmee je jouw toekomstige badkamer kunt ontwerpen, ook in 3D weergave. Met een muisklik wissel je van kleur of artikel.

Innoplus Web openen

Badkamer stappenplan

Om de aankoop van jouw nieuwe badkamer te vereenvoudigen, hebben wij een stappenplan voor je ontwikkeld.

  1. Maak je ideeën en wensen inzichtelijk. Kijk rond bij vrienden of in magazines en plan met ons een afspraak om bij je thuis op te komen meten en te kijken of je wensen praktisch haalbaar zijn.
  2. Op afspraak breng je een bezoek aan onze showroom en maken we op basis van jouw wensen een ontwerp. Daarbij benutten we de ruimte optimaal en houden we rekening met eventuele bestaande faciliteiten.
  3. We leiden je rond en wijzen je op alle mogelijkheden. We bespreken je wensen en beantwoorden je vragen. Samen bekijken we of je ideeën praktisch en financieel haalbaar zijn.
  4. Zodra je je keuze voor het sanitair hebt gemaakt, brengen wij een gespecificeerde offerte uit. Uiteraard zonder verplichtingen.
  5. Om jarenlang plezier te hebben van je keuzes, adviseren wij je om er thuis goed over na te denken. Indien gewenst kun je in dit stadium nog iets veranderen.
  6. We zetten de gekozen artikelen en de overeengekomen prijs op papier. Vervolgens maken we afspraken over het tijdstip van levering en installatie.
  7. Het laatste stadium is het realiseren van je nieuwe badkamer. We houden je huis netjes en leveren de badkamer schoon op.
Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan