Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Wij verzorgen installaties en leidingwerk voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Naar gelang je wensen realiseren we -eventueel in samenwerking met de aannemer- alle nodige zaken volgens tekening. Hierbij kun je denken aan het bouwen van jouw droombadkamer, inclusief sanitair. Ook verzorgen we centrale verwarming, riolering, waterleidingen, gasaansluiting, ventilatiesystemen, gootwerkzaamheden en hemelwaterafvoer.

We denken graag met je mee over het verduurzamen van je woning en adviseren je over duurzame installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en warmteterugwinningsystemen. Om jou volledig te ontzorgen, werken we nauw samen met vakkundige partners, zoals een elektricien, tegelzetter en een stukadoor. Onze adviseur gaat graag met je om de tafel en biedt je een offerte op maat aan.

Het betere installatiewerk

Wij verzorgen alles op het gebied van het betere installatiewerk in en rondom je huis. We adviseren in de aanschaf van complete badkamers en los sanitair en nemen ook de installatie ervan uit handen. Daarnaast verzorgen we loodgieter- en cv werkzaamheden en installeren we duurzame technieken, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Ook voor onderhoud aan je cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres.

Comfort installateur Techniek Nederland

Comfortabel wonen in een huis dat van alle gemakken is voorzien, wie wil dat nou niet? Wij dragen daar graag aan bij. Kan jouw woning nog een stukje comfortabeler gemaakt worden? Of valt er nog iets te winnen op het gebied van duurzaamheid? Wij denken eerlijk gezegd van wel. Loop eens met een andere blik door je woning heen. Onze adviseur kijkt graag met je mee en zet alle mogelijkheden voor je op een rij. V.d. Ven-Hollanders is opgenomen als lid in het register Comfort Installateurs bij Techniek Nederland.

Onze showroom is alleen open op afspraak. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan