Dienst

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen niet alleen op het dak, maar ook in het dak geplaatst worden. Ze worden dan niet zoals gebruikelijk bevestigd bovenop de dakpannen, maar zijn echt onderdeel van de dakbedekking. 

Er bestaan verschillende soorten zonnepanelen in het dak. Dit type zonnepanelen maakt een dak volgens veel mensen mooier om te zien, vergeleken met zonnepanelen die bovenop dakpannen gemonteerd zijn.

Door zonnepanelen aan te schaffen zorg je er zelf voor dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu omdat je CO2-uitstoot naar beneden gaat.

Door energie op te wekken uit een onuitputtelijke natuurlijke bron, ben je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en steun je de Nederlandse economie.

Nieuwbouw

Specialist in complete woonhuizen

Droom je van een nieuwe badkamer? Is je cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je je woning verduurzamen? Onze vakkundige installateurs helpen je graag.

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project starten?

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan