Duurzame techniek

Warmtepompinstallatie

Ook volledig van het gas af?

Voor renovatie en nieuwbouw
Nibe
Warmtepomp

De serie RSV / RSH van Nibe omvat vier hoogwaardige indirect verwarmde spiraalboilers met een boilervat en een verwarmingsspiraal van roestvaststaal. De boilers zijn ontwikkeld voor toepassing in een duurzame warmtepompinstallatie met een NIBE water/water of lucht/water warmtepomp en bieden een hoog tapwatercomfort. Binnen het segment indirect verwarmde boilers is het model RSH uniek. De 220 liter grote boiler is na­melijk speciaal ontworpen voor horizontale montage en kan hierdoor ruimtebesparend worden geplaatst op een lage opstelplaats, zoals onder het dakbe­schot. Model RSV wordt verticaal geplaatst en biedt dankzij de relatief geringe hoogte eveneens veel opstelmogelijkheden. Dit model is leverbaar in drie varianten met een inhoud van 186, 272 of 280 liter. Alle uitvoeringen zijn zeer onderhoudsarm (geen anode). Een isolatieschaal van polyurethaan (PUR) waarborgt een uitstekende isolatie en een laag energieverlies. Dankzij het onderscheidend lage gewicht zijn de boilers makkelijk te hanteren: ideaal bij zowel renovatie als in nieuwbouw.

Over ons

Totaalinstallatiebedrijf v.d. Ven Hollanders sinds 1960

Wij zijn v.d. Ven-Hollanders; sinds 1960 je vertrouwde totaalinstallateur in Beek en Donk/Laarbeek. We staan bekend om het betere installatiewerk in en rondom je huis en zijn de partner die jou compleet ontzorgt: van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Rob Hollanders trad toe in 1996 en gaat samen met zijn team van allround professionals voor de beste kwaliteit.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen en Service 07:30 tot 18:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan